Tuesday, 1 March 2011

Contact

Posted by Nina Zizan at 3/01/2011 08:00:00 am
Reactions: 
My email+ym: streetsof93@yahoo.com

2nd blog
Facebook
FormSpring
Twitter

p/s: kalau korang tak boleh view those links, maybe acc aku tengah deactive time tu =)
ym aku ja yang orait selalu....

Thank you! ;)


Me, Myself & I

Posted by Nina Zizan at 3/01/2011 08:00:00 am
Reactions: 
-Assalam and Greeting...
-Baru try nak tulis2 cerita...
-Alhamdulillah, Dia bagi aku 'something' yang mendorong aku buat cerita ni. Aku pun tak tau nak describe as what 'something' tu.
-Thank you buat the reader(s) yang stop blog walking dekat my blog. Layan ja lah cerita bosan ni erk.
-Dekat bawah ada ruang untuk vote cerita ni. Kalau rajin, klik-klik lah ruang vote tu, at least dapat tau pendapat reader.
-Buat 'korang' yang jadi iNSpiRasi cerita ni, mucho2 thank you! (para Inspirasi mesti tau koranglah InspiRasi aku, kan?) :D
-Plus, kalau nak dengar/download lagu, klik ja dekat tajuk tu. Link tu akan bawa reader ke 4shared =) So, dekat sini, aku nak kena wish thank you dekat 4shared coz jadi laman untuk aku download segala bagai lagu yang best2. Tak lupa jugak untuk 4shared-ian yang share those songs. Thank you.
-Start hari ni, 28/04/11, links untuk lagu tidak akan ada dalam post, hanya akan ada dekat right sidebar. Aku malas nak copy link tu banyak-banyak kali. Hee~~
-Enjoy reading!
-Layan... =)



Rightio... This is real, this is me..
I am the writer of thiz blog... Ngee... Aku still suka rambut aku masa kecik. Ala-ala boy cut. hakhak... Kalau ingat balik, masa kecik aku ada kurang dari 5 kawan pempuan... Coz aku ni suka mengikut abang aku gi kuaq maen... Kalau dah nama pun ikut 'abang', maknanya aku memang la bekawan dengan bbudak laki. Tapi bila dah besaq, takkan lah nak still dengan prangai tu? Skunk ni aku macam boleh kira ja kawan laki aku. Kawan laki waktu aku kecik pun ada jugak yang masuk blacklist coz aku Tak suka perangai depa. Whateve! Talk to the hand!
Orang yang tak kenai aku boleh ja cap aku ni budak sombong. Aku bukan jenis mesra alam sangat. Aku just rapat dengan family circumference, besties and orang2 yang boleh tahan dengan perangai aku. So, kalau aku tak tegoq, tu maknanya aku memang tak reti nak adapt ngan korang. Sorry..... Tapi perangai tu lah yang menjadikan aku sorang 'nina'. Kalau perangai tu tak dak, means, tu bukan 'nina', kot? Merepek sudah...
Orait, sampai tu jalah erk about me..
Thanks reading.... =)
 

StreetsOf93Story Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez