Nuffnang Leaderboard

Wednesday, 4 May 2011

5daysIn1paper

hakhakk... merepek punya tajok!
btw, Assalam+Greatgoodnyte...

Dah berapa hari aku tak update blog? Ngee, ntah... Yang pasti aku memang takdak masa+idea+cerita untuk dikongsi bersama...

Right... Start dari hari Sabtu..
-aku g Penang, Queensbay. Rembat Jet Jonah. Ika Madera punya cerita. Seperti biasa, keluaran Jemari Seni. Best gak rr citer tu.

Ahad
-ngee. Nothing kot, xdew agenda, coz petang tu hujan.

Isnin
-arghhh!!! My beloved guitarist akhirnya balik kamp0ng! punyalah best... Dan disebabkan dia sayang aku, *hakhak, mezti ada orang yg berapi kalau aku cakap camny* Dia pun nyanyi+men gitar untuk aku. Aku mintak dia tolong buatkan lagu untuk lirik Hlovate. lagipun, kan Hlovate sendiri bagi green light untuk fans buat lagu untuk lirik tu. hehee.. Best, tunggu rr lepas dapat Nero, aku edit recorded fail tu. hehee... Versi rancak auw... Bukan versi slow, coz aku suka versi rancak.

Selasa
-hmm... kuar pekan ngan Kak Mah, then terus hantar Ida balek oztel. tapi, lepas sampai rumah, baru aku teringat yang Ida tak bagi tau dekat mana dia letak novel2 aku yg dia bawak balek dari oztel. arghh... Kerja penyelenggaraan almari buku aku terpaksa dibatalkan buat sementara waktu.

Rabu(hari ni)
-hmm... actually, i know nothing. but, nak kongsi gak. rr...


Okey, so what? Tapi, aku tak minat STPM ni. dari dulu, form 6 memang aku tak pernah minat. tgk rr dulu keputusan UPU macam mana. kalau dapat, boleh proceed U. Ameen.... Dan aku memang sangat berharap, dapat. Coz aku tak minat form6. susah untuk buat benda yg kita tak minat, kan?

Ngeee!

Tadi aku 'date' dgn Atikah lagi. Hakhakk.. Ambek lagu, merepek. tgk gambar... Ambek gamee.... maen game... Macam2 rr... Ryte... Sampai sini ja...

Salam+Greatgoodday.... =]]

No comments: