Nuffnang Leaderboard

Saturday, 14 May 2011

Burfday Fahmi =]]

Eherm2...
Salam+GreatGoodnyte...

Okey, mulakan dgn masalah.. Aku ada masalah dgn homework Pengajian Am aku. nak kena cari parti pemerintah bagi setiap negeri di Malaysia untuk tahun 2011. Ada ka pat0t? Memangla pat0t, masalhnya aku xreti!!! Sampai skunk kerja PEA aku xsiap... Essay Muet, "Experience Is The Best Teacher," dah siap dah.

Okie. Cerita tentang hari ni. Tadi pagi, aku pi Billion dgn Abg Jan, pi beli buku. Then terus pi umah Kak Na, pi ambek ubat apa ntah. My Cartoon adalah. Hehee... Mr. Chef Tere Masak Hangit. aku rasa mmg gelaran tu sesuai untuk dia sampai bila2. Hari ni, 14May burfday pakwe ke2 tak rasmi aku. Cartoon tadi tu pakwe pertama tak rasmi aku. By the way, kitorangkan geng.. =]
But please, tolong tau, pakwe2 aku tu actually my nephew yang bila masa kami tersentuh dari kulit ke kulit, air smyang xkan batal. So, no harm. Cuma, kami ni, "Kitorangkan Geng..."

Next, balik dari umah Kak Na, terus pi umah Kak Ilah. Then, Kak Ilah tanya nak pi tgk adeq Ida x? Aku teruz ja kata nak. Paztu kami p rr MRSM. Tapi esok adeq Ida balik umah. So, okie2 jalah. Aku bawak balik mp3 player dia. Dah lama aku xdgq lagu guna player. boleh sasau gak rr.

Aku rasa sampai situ jalah. Salam+Enjoy Your Day =]]

No comments: