Nuffnang Leaderboard

Tuesday, 31 May 2011

GENG!!!

Hari ni aku nak cerita pasai geng aku...


Depa ni semua weng...
Asyik otak mereng..
Aku tak paham kenapa..
Asyik aku ja kena buli...
Tu rr! Aku ni baek sangat(masok locker).

Penat tau aku layan depan...

Okie..
Ni kisah pasai member geng aku..

(PENEGASAN! NI BUKAN GENG 'KITORANGKAN-GENG'. NI GENG SEHIDUP SEMATI NAMANYA.)

1)My dear sister is it, Ida...
-Ni kira geng aku yang paling penting dalam hidup aku.
-Merangkap kembar tua aku(even dia adik aku, nak wat camna? Dia ni matured sangat, opah-opah rr katakan, paham2 jalah.)
-Ni kira musuh dalam kasih sayang aku rr ni. =D

2) Anak menakan kedua aku, Zarif. Dia ni Head boy. Sebab dia boy yang senior...
-Dia ni lebih kurang macam Gitarist rasmi aku rr. Aku kan Miss Vokalist dia. hahaha...
-Dia ini juga Mr.Cartoon.  Nak buat macam mana, dah cute sangat! Hakhakk... =]


3)Ini anak menakan yang ke-tiga, Fahmi...
-Err, dia ni xbetul sikit... Suka tershuffle-shuffle. Aku suka tekto lah!!!
-Dia ni drummer aku, ketok ja apa yang mampu diketok. =)
4)Anak menakan aku yang ke-empat, Pieja...
-Err... Dia ni gila2(anak aku kan?)...
-Dia ni jenis yang suka layan jiwang, emo bak kata aku, suka karaoke.
--But please, position sbg vokalist geng tetap xboleh drampas dari aku!!! =P











5) Anak menakan aku yang paling senior(tapi umor sama ja dengan aku.)
-Nama dia Eira... Dia ni LC gurl... Minah rempit yang ayu!
-Tukang ayat orang. Kalau mengayat, jarang tak dapat. Well, anak aku kan? Hakhak.. =P

*
 *
  *
   *
    *
     *
          (*_* )



That's Us... <3

No comments: