Nuffnang Leaderboard

Sunday, 12 June 2011

KeSiBukKan

Salam and Greatgoodnyte...

Okie. Menghurai mengenai tajuk.
Yes, aku sibuk.
Tau...
Aku bukan budak U.
Tapi, aku budak Pra-U.

Rightio, sekarang ni memang dah start belajar bebetul, tak macam sebelum cuti hari tu.
Baju school, besok petang, insyaAllah, siap.
Next? Hari ni ada homework PEA(Pengajian Am), then MUET aku tak siap lagi, and ada kerja BM.

Sungguh, aku rasa BM tu macam subjek yang sungguh kedekut markah. salah sikit, tolak markah, salah sikit, tolak markah. Meluat aku! Betul, BM kedekut markah sesangat!!!

Hmm... Actually, aku nak kena buat homework hari ni, sebab aku tak buat pun lagi. Jadual ja yang dah ikut.

Okie2...

Salam, bubbubbye....

No comments: