Nuffnang Leaderboard

Monday, 27 June 2011

MENCURI MASA

Salam+Nyte...
Nak tulis cecepat jak ni.

Ryte, second day kembali ke skol. Rasa macam sat ja masa jalan ann... ryte, xpa.

Kay, actually, skunk mmg tgh curi masa. tgh wat Jadual Kesembilan Perlembagaan ni. Hakhak, nanti cakap pon ala-ala lawyer x bertauliah la gamaknya erk...

Pasal life, novel Rooftop Rant mmg xterdaya lagi nak habiskan. means, aku mmang la xkenai lagi mr.Jade john lennon tu. Versi buku pun xkenai, apatah lagi mr.Jade versi sis Alyaa. Rasa macam tak cukup tanah nak berlari mengejar masa. Adeyhh, x tau rr apa yg cebok sgt actually.

Muet? Hah, ni lagi satu. Aku cukup tak suka kalau nak wat essay yang bformat, especially report rr. Sungguh, x minat. (habis, apa yang hang minat?) (-hee... Aku minat xbuat apa. amacam? macam nak layangkan flying kick x?) hakhakk... whateve, sungguh, aku xkesah.

N now, aku dah xdak along. hakhak.. So funny, mmang dari dulu aku xdak along. teringin ada along, then dah dapat. tapi dsebabkan 'along' yang sorang ni suka mcabar, then aku pulak jnis yang pantang dcabar(especially kalau sangkut paut dgn ego rr), mmg cepat ja dia d'remove'. then padan muka u. (padan muka aku actually. haha, padan muka!) stop psai tu.

lagi? okie, tntang study. aku rasa form 6 dah makin mcabar bila subjek dah makin meningkat dari satu bab ke bab lain. banyak benda nak kena ingat, hafal terutamanya. (macam nak remove ja benda2 yang xperlu dalam otak, then akan ada banyak mmory space lagi. macam aku dok update memory stick aku, refresh dgn lagu2 yang aku suka. seandainya bisa. tapi nak kena cuba gak rr. xley automatik, wat cara manual. ann? -gila x idea ni? aku suka ja)

udah2 le dulu. banyak keja. kerja perniagaan? ada jugak. on blog ni pun sebab nak kena surf tntang term2 dalam pniagaan. kalau x, blum tentu aku mampu nak main lappy. alang2 myeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. tapi aku masih x reti sambil mnyelam minum air.

rightio. its make a wrap. bubbubbye... Salam+nightio.

No comments: