Nuffnang Leaderboard

Friday, 1 July 2011

AKU CUAK

tomok kawen malam ni.
huargh.... =(

alkisah bermula 10tahun yg lalu...
apabila seorang budak perempuan tersukakan lagu Sejarah Mungkin Berulang yang slalu dimainkan oleh abangnya yang bernama Aman.
Setiap kali abang dia nyanyi lagu tu, mesti dia tanya, "Ni lagu apa? Sapa yang nyanyi?"

Abang dia pon jawab, "Lagu sejarah mungkin berulang, New Boyz nyanyi."

Lepas tu, budak tu pon selalu mintak abang dia nyanyi gitar sambil nyanyi lagu tu. (Cuak sungguh bila teringat kisah2 hingusan dulu2)

Lama klamaan, budak tu pun sampai boleh hafal lagu sejarah tu. Then, dia pon tgk dekat tv. Dia pon kenai rr band New Boyz tu. N dia pon TERsuka dekat vokalist band tu. Vokalist band tu nama Shah Inderawan(punyala sedap nama dia), tapi terkenal dengan nama Tomok.

Budak tu pun minat dekat Tomok, lebih2 lagi bila dia tengok cerita Pulau Inspirasi. (Aku suka gilak lagu2 dalam cita tu!)

Budak tu pun dah umoq 18 dah tahun ni(aku rr tu). Paztu aku pon cuak bila dia nak kawen. Aku patot heppy, bongek!!!

Ntahpapantah, macam budak gedix. (tapi, nak wat camna? aku nyanyi lagu Bila Hati Dah Sayang, baru tau!!!)

Hua3.. Pazni dah xleyh ngaku tomok pakwe aku.. Aduh duh duh duh.. sah kena kutuk dgn family! argh!!! werk!

Stop pasai tu!

Esok ada sukan, tau ann? 2Julai.
esok jugak burfday my pakwe(kalau dia ni kawen pon, aku tetap akan mngaku dia ni pakwe aku!!! xkesah!)
Zarif, a.k.a my guitarist+pakwe+cartoon+etc.

huuu... maseh cuak.

bubbye, salam, nightio...

No comments: