Nuffnang Leaderboard

Thursday, 28 July 2011

Bola; Mesia+Singapura

eherm... Assalamualaikum, and greatg0odday... Another post here... =] ...Curi Masa Untuk Lepak... =P

okie... mulakan dengan kekecewaan dulu... Mesia kalah =[
minit ke 57 tu, mmg xcited gila. tapi yang pling3...................aku BENGANG, masa goalkeeper Singa tu dok lengah masa. sungguh, bukan cakap fans ja yang bengang, Safee apatah lagi, sampaikan referee pon bengan dgn gkeeper tu!!! X MALU ka???
Conclusion: Aku tak suka goalkeeper Singapura.

pastu, mR.apEk mmg terer rr.... even singa tu dapat gak satu gol ann. sebab bnyak shoot yg singa buat yg Apek dapat tahan.

now i wonder, bila la Safee nak balik area Parit Buntar? at least, dapat tgk skali pon dah okie. cewwah, lagi excited nak jumpak Safee bbanding Kamal Adli. =P

Done pasei bola.

***********************

Life? Hari ni pi skol, dapat tugasan sejarah. apa lagi kalau bukan nak kena buat presentation... adoi...
dah la haritu xdan nak present sejarah punya presentation, tambah pulak dgn prsentation Sejarah; kertas 2; Hukum Adat, Peraturan dan Undang2.

nak kena buat masa posa. so, kena siapkan saliva enzyme bebanyak. =P

okie, done right here..
salam =]