Nuffnang Leaderboard

Wednesday, 27 July 2011

Post Entry guna Lappy

eherm... Assalamualaikum, and greatg0odday... Another post here... =] ...Curi Masa Untuk Lepak... =P

hehee... akhirnya, setelah lamanya x update blog guna lappy, bjaya jugak hari ni(sblum ni dok update guna fon ja).

actually, agenda sebenar adalah nak post some entry. citer freak. tapi, jeng3.. cita 2 main tekan sikit2. satu pharagraph satu muka surat... hakhak... penat orang tekan button down, padahei xdak papa pon nak dibaca. kejam! ehee, saya la tu =]

btw, aku actually ada byak benda nak cita, tapi bila nampak ja page new post ni, tetiba jadi blur ja.

orait2. aku nak update cita Freak tu.

ATTENTION!!!
citer freak tu main aci redah tulis ja. xdak masa nak tapis. nex tyme, kalau free, akan bukak balik file tu, n tambah mana yang patut. means, akan ada perubahan rr dekat entry2 tu. kalau ada perubahan, aku akan update. no woes(cee,.... gaya macam ada ja orang baca cerita merapu aku tu =P)

okie.. nak sambung publish entry.... =D