Monday, 11 June 2012

APA YANG KAU RASA?

Posted by Nina Zizan at 6/11/2012 01:35:00 am
Reactions: 
0 Berbicara
''Apa yang kau rasa bila kau teng0k 0rang2 semua bercakap pasal kau? Apa yang kau rasa sebenarnya bila di0rang semua k0n0n2nya terlebih pandai bagi nasihat, sedangkan kau tahu yang di0rang tuu tak rasa p0n apa yang kau rasa?''

Engkau... Kalau betul p0n kau takde perasaan, kau tak kisah langsung pasal semua tuu, aku nak kau tau yang aku sedih teng0k kau. :'(

dedicated 2 'y0u'...
Aku harap kau baca+kau kenal, kau lah manusia yang aku maksudkan. Sungguh, inilah salah satu benda yang aku panggil kerinduan semalam...

AIR TERJUN SEDIM =)

Posted by Nina Zizan at 6/11/2012 12:16:00 am
Reactions: 
0 Berbicara
Salam...
G0odday!

*cuti sk0l dah hbez, bru nina seb0k nak update bl0g. Hee... ^_^

Right... K0rang nak dengar cerita pasal apa?

Pasal my life?
Ke pasal muzik?
0r maybe pasal punya pasal?

Pick y0ur ch0ice, n0w! Hee... =P
Pilih jelah papep0n, yang pasti entry kali ni nak cerita pasal h0liday yang lepas(mean, b0ut mylife laa...)

Last entry, nina ada ckp yg nina n family nak turun K t0 the L, kan? Alhamdulillah... 1st week h0liday dah smpai sana. Pergi hari ahad, balik kedah hari rabu.

Tapi, nina xnak update pasal pergi kl. Nina nak update pasal Sedim. :)


'Sedim'. Tempat ni p0pular dengan air terjun dia.
Nama air terjun, Lubuk J0ng... LJ ada 2 bahagian. LJ1 dengan LJ2.

Lubuk J0ng 1 sesuai untuk family vacati0n. Sangat sesuai kalau nak buat BBQ dekat sini... -_- fahima, ini bukan cerita geng kecik yee... Jgn pandai2 nak mas0kkan geng kecik dalam entri niyh! :P

Then Lubuk Jong 2. LJ2 ni pulak sesuai untuk para extremist. Tempat ni p0pular dengan aktiviti macam kayak, c0z air dia memang laju, plus batu memang banyak.

Actually, kit0rang sebelum2 ni suka datang lepak LJ2, c0z tak tau p0n yang LJ1 lagi best.

S0, masa pergi air terjum Sedim(040612), kit0rang buat BBQ(ayam+s0t0ng+ikan). Then, 4Jun tu bezday abang Nina. S0, kit0rang nyanyi lagu 'ALLAH SELAMATKAN KAMU' ramai2 dekat dia. *Dia malu, lalu meny0r0kkan dirinya di sebalik p0k0k besar dekat situ dengan muka c0ver mach0, k0n0n2 kusyuk main gitar kap0k biru yang ttinggal dekat umah sedim... Hahaa... Lawak je! :P

Balik semula ke rumah dari sedim the next day c0z malam 6jun tu, 0rang2 dewasa keluar gi jalan2+membeli-belah di bandar perda. Nina tak ikut. Sh0pping2 ni is just n0t my type. Nina suka kedai gadjet ja. -_-

Hurmmm... Lagi? Dah la tuu. Nak rasa keser0n0kan mandi air terjun sedim, silalah pergi sendiri yee...

P/s--> nina di sini hanya ingin menyuarakan isi hati abang nina yee. Abang nina yang mana? Hurmmm...

Sesapa yang kenal, dia tau rr...
Abang nina cakap, 'Susah sungg0h aih depa ni! Mana depa tau hari jadi aku?'
S0, kepada rakan kelas abang nina, tak payah lah erk kacau2 dia. Aku yang teng0k rimas, abang aku lagi rimas. S0, kepada k0rang yg suka call2 dia, then terdengar suara perempuan yang jawab, itu suara samada saya@ida, sebab abang terganggu dengan kamu.....

Sekian, harap maklum.
Assalamualaikum... :)
 

StreetsOf93Story Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez