Nuffnang Leaderboard

Sunday, 12 August 2012

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...

Hari ni dah hari ke 23 Ramadhan, right?
So, dah tak lama ann nak raya?

Hari ni dah hari Ahad. Besok Isnin...
Isnin, 130812, sangat lah sibuk...
Kelas start pukul 0800, dan hanya akan berakhir pada pukul 1700(5petang).
Dan gap yang ada hanya lebih kurang sejam.
Penat, kan???
Nak lagi esok ada dua test.
Math1&Math2...
Memang membunuhla, kan???
Then, hari Khamis akan balek umah...

Maybe, entry ni akan jadi entry yang terakhir untuk 2 minggu ni...
MAYBE...



So, sebab tu laa ni nak post awal2, Selamat Hari Raya awal2...
Sorry kalau selama ni Nina ada sakitkan, guris hati korang2, sama ada directly atau tak...
Sorry...

-->Kepada budak2 SKBB yang kenal aku, Selamat Hari Raya.
--> UM network, also, again, sorry if i've hurt you.
Saadah, Sonia, Adila, Suhada, Farihah, Saidatul... Aku rindu hampa... =(
Nasib baik Atikah still ja dengan aku*actually, nasib baik umah dia sebelah umah aku, walaupun umah kami tetap dipisahkan oleh sungai tu... SELAMAT HARI RAYA!
-->Semua student SMAI*yang kenal aku, pun, aku tak lupa... Sya, Radhi... Selamat jugak!
-->Budak2 PD007/2012, sorry kalau aku ada sakitkan hati korang.


Akak Alyaa Syahirah, Selamat Hari Raya... And thanks for everything yang kita dah go through together sepanjang tahun ni...
Its been a while since our first conversation...
Dah lama ann kita kenal?
Nina nak mintak sorry kalau Nina ada sakitkan hati akak...
And tq for everything...
--> Isu selingan... Mr.Jade, slamat hari raya jugak! Tq for posting... =)

For Dila Leni ZahLan... Selamat Hari Raya jugak!
You know, friends are like star.
Eventhough you cannot see them all the time, but you know it always there...
Sorry and thanks for being that star for me!
Tolong wish selamat hari raya dekat Voldemort sekali. Nina banyak lawan cakap dengan dia tu, Nina banyak sakitkan hati dia... Tolong say sorry dekat dia erk... Tq...

(saya memang ada dua orang gadis comel dekat atas tu jaa as kawan maya saya... =) )

Then, for my roomates...
Tunggu jelah ucapan pada hari Rabu nanti erkk..
=)

For family ofcoz rr xde dalam blog, ucapan tu kena buat live punya!
=D

Orait...
I think, i've done right here...

Wait a minute! For Juann Fitri...
Selamat Hari Raya jugak!
Tolonglah tulis banyak2 dan banyak3 lagi entry.
Waiting for yours is like killing me laa!

Okkie....
Kepada mereka2 yang datang singgah sini pon, Nina nak wish
"Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin..."

Assalamualaikum...
p/s-->doakan minggu ni ALLAH make thing ease on me...
Terlalu banyak quiz dan test yang menanti...
Salam... =)

1 comment:

Juann Fitri said...

Selamat.Hari.Raya.Maaf.Zahir.Batin
(walaupun dah lewat tapi still dalam mood raya)
Fasal entry...Akan diusahakan...hoho...Thanks for supporting me anyway... Really, Thankie