Nuffnang Leaderboard

Wednesday, 13 February 2013

Akhirnya.... =)

Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

AKHIRNYA!!!
Akhirnya, hari ni berjaya jugak saya meng-online di hadapan Compaq ini!!!

=)

*bukan best sangat, tapi feel nak menaip tuu jaa yang dah meningkat...*

Okey...
Nak update pasal life!

Life?
Sejak bercuti semester x semester sangat ni, agaklaa macam KOSONG.

Seriusly, memang nak kerja...
Nak duit...
Nak beli laptop baru...
Nak beli iPhone...
Nak beli giter akustik...
*xdak azam nak beli benda lain selain yang tiga tuu*

Hurmmm....

Lagi?
Sejak seminggu cuti raya cina nii, memang tak sentuh langsung be mine...
Still dalam mood bercuti...
=)

Pray for me guys...
Nak jugak cover novel saya terpampang dekat banner pesta buku...
*semalam pi pesta buku dekat station bas PB... kakak belanja satu novel...
Memandangkan xbanyak novel yang ada, akhirnya, pilih jugak novel
'Srikandi VS Arjuna'...
Reason novel tuu menjadi pilihan, sebab, nama-pena-blog Saadah*my friend* ialah Serikandi Szaza....
=D

Hahaa...
Till then...
Salam!
*Mintak2 laa Nur Farhani Husna Binti Azizan berjaya menghabiskan manuskrip Be Mine, Sudi Tak? dia.... Ameen...*

~~~TQ doakan saya... ;) Ameen.....
Assalamualaikum....

No comments: