Nuffnang Leaderboard

Tuesday, 5 February 2013

MalaS


Assalamualaikum...Hey! Goodday!=)

Actually, aku sangat malas, xde m0od dan malas semula untuk update bl0g 2 3 hari ny even bannnyak gรฌler benda yg nak ditulis kt sini...

0k, satu je benda nak share...
Be Mine, Sudi Tak? part 2, alhamdulillah, dah siap tadi...
Cuma, macam biasa nak kena d0uble dan triple check dulu laa sebelum bgerak ke BMST part 3 pulak...
Hujung part2 ny, NAz dan ARash akhirnya berpisah*kalau xdak k0nflik, xc0mplete laa pulak pl0t sesebuah pnceritaan tuu even aku ny manusia yg suka cerita sweet tanpa masalah, mcm n0vel Kafe Damia, hasil nukilan Moon Leeya Zafrina...*

S0, takat tuu dulu jalah erk...
Night, salam...
*astaghfirullah-hal-a'zhim.... Alhamdulillah....*
-trima kasih krana turut ber-istighfar bsama saya! Syukran!

Salam... :-)

No comments: