Monday, 28 October 2013

Bilik~ Cuti Semester

Posted by Nina Zizan at 10/28/2013 02:18:00 pm
Reactions: 
2 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =) 


Holla...
Hari nii, nak update pasai bilik..
Bukan bilik asrama..
Tapi, bilik tidur Nina dekat rumah..

Tapi ann...
Nina tak ambek laa pulak gambar sebelum..
Gambar selepas jaa yang ada pon..
>_<

So, straight jaa dengan gambar yee...

Here we go~!

See? Rasanya faham kot gambaq simple nii?

Last week rasanya Nina buat lukisan tuu...

Actually, gambaq pokok tuu macam tinggi sangat...
So, daun2 pokok tuu macam kurang gilaa..!
Nak lagi part atas bahagian tengah tuu...
Memang nampak tak cukup ann??
Hahaa

Tengok jelah gambar yee...

Ini model tak rasmi saya~ >_<
Ini jaa vision terbaek boleh dapat guna Ericsson~

Ini dari dekat~


See? Ada part kotak biru air tuu ann?
Ramai yang tanya, "Kenapa buat macam tuu?"
Dan untuk menjawab secara lisan directly memang sangat susah~
Im not a girl with word...

So, kalau ada persoalan di situ, jawapannya berbunyi lebih kurang macam nii...

"Korang nampak tak sebelah kiri kotak tuu ada macam bentuk 'heart'..? Bentuk2 tuu dibuat menggunakan ibu jari saye... So, ada laa cap jari saya... Kalaw FBI CSI datang memang boleh comfirm-kan sayelah insan yang telah menconteng dinding bilik saye...Tapi korang perasan kan yang bentuk tuu setengah jaa dari heart yang complete, right? So, saye sedang menanti 'dia' untuk tiba dan melengkapkan heart itu, dengan menggunakan cap jari miliknya sendiri..."

Haha...
Corny! Cheesy!!!
Kan?! =P

Hahaa...

Actually, pokok tuu, abang Nina yang tolong buat lakaran kasar..

Nina lukis pokok dalam kertas lukisan pon dah macam citer kartun zaman dulu2 punya gambaran, so, memang tak laa ann lukis sendiri..

Then, saye cuma bertugas memberi warna...
Hehee..

Time tuu abang saye baru nak kuar dari bilik, nak pergi port buat kerja dia..
Then, saye dengan muka tak malu, terus menerpa dia..
Memberi dia pensil kayu...
Dia dengan muka blurr+stress menyoal, "Nak buat apa?"
Then saye menolak dia dari belakang sampai laa dalam bilik, then tunjuk dekat dia ruang kosong dekat dinding, "Lukis pokok..."

Then, the rest is history~
Hahaa...

See u next entry..
Salam~ =)

Thursday, 24 October 2013

WANNA BE A WRITER~

Posted by Nina Zizan at 10/24/2013 02:05:00 am
Reactions: 
0 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)


Jyeah...
Its been quite sometime..
For me, to be here nowaday, its kinda awkward...

I wanna tell you guys a 'story'...

Once upon a time.....

There was a girl who lived in her own world in a certain kingdom...
She used to dream a lot, doesn't care either night or day long...

She dreamed about having a good life time...
Like what she used to hear in the fairy tale...

But, everyone around her keeps telling this,
"Fairy tale is JUST a story after all...
That kinda dream just happen in a tale...
Never for real..."

She feels disappointed...
Much...
But, she keeps believing...
She put a lot of faith and strength to herself...

Peoples once also said...
"Writers write stories because they don't satisfied with their lives..."

Then that girl reply,
"YES, and NO..." 

YES, she don't satisfied with her current life...
Because she wants to learn more...
Through writing, she will collect even more knowledge...

NO, because, currently, she is having a good family around her...
She have good friends too...
Everything in her life, is just more than she ever could ask for...

In the end of the day...
She said to her-very-own-self...
Whatever people argue around her...
She will make it as an inspiration...
To keep chasing her dream...
Even faster than ever...

And, one of her thousands dreams happen to be is...
She wanna be a writer/story teller...
A good one...
That what she dream about, most of the time..

She have lot of stories to be share with others...
But, sometimes, almost every time, she asks herself...
"Am I good enough to do this? My stories, are they good enough for the readers?"
And that question just keeps playing, running inside her mind...

Aigoo~
*this is long story enough though...*

What she hopes is everyone will be pleasure
in what she is doing, what she has done...
She needs support, for her ideas growth beautifully...
She also need critic, but not only condemned...

And that girl, happen to be, ME~! >_<


hahaa...
Well...
This is all about my manuscriptsSsSss...
I saw them tonight..
And I feels bit bitter..

I should have finished like, at least one of them...?
BUT, until now, I still haven't finish, NOT even one...

And now I'm asking myself, "Are you really serious in writing?"

Then my alter-ego reply, "Of course! I'm dead serious!"
Asking again, "Wheres the proof then?"
Blurr... "_____"

Hahaaaa...
Annoying~!

Wish me luck in writing..
Wish me finish at least one of my manuscripts...
Thank you...

And thank you for your time for read this ___ entry...

>_<
Salam...
Nightio~ 


Be Mine, Sudi Tak? 13(ii)

Posted by Nina Zizan at 10/24/2013 01:15:00 am
Reactions: 
2 Berbicara


Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)


Lagi sekali, Afiq membawa tangan kanannya ke udara, dan tapak tangannya itu singgah ke dahi Naz, lalu dibawa turun meluruti wajah Nazliyana. Macam cerita Kaho Naa Pyar Hai tuu. Refleks, mata Nazliyana tertutup. Tangan kanan Afiq dibawa terus ke bawah, melingkari pinggang Nazliyana yang sedang berbaring berlapikkan lengan kirinya “Sweet dream.” Serentak itu, dahi Nazliyana menerima ciuman dari Afiq.


Afiq mencapai controller yang berada di genggaman tangan kiri Nazliyana. Lampu di-switch off.


Nazliyana terkedu lagi. Apa yang aku rasa ni?! Aku tak tau nak cakap apa! Ni baru betul speechless! Arghhhhh!!! Arash boleh buatkan aku jadi gila kalau asyik fikir pasal dia. Help me please!


*****


“Okey ke tak ni?” Afiq menyoal Nazliyana untuk kali kelima pada pagi itu.


Nazliyana menarik selimut yang menutupi buku lalinya naik ke atas, separas pinggang. Badan dari hujung kaki dah berselubung selimut. Aku tak sejuk. Aku cuma perlukan sesuatu untuk buatkan aku selesa. Kalau demam ke, apa-apa ke, memang jarang sangat aku rasa sejuk.

“Kita pergi klinik erk...” Afiq mengusap rambut Nazliyana. “Tak mau. Satgi okey la.” Nazliyana bersuara serak. Pening! Sakit kepala! Dia buat lagi! Sel darah merah tak cukup rr ni. Hari kedua period, kepala buat hal. Badan menggeletar, tapi tak sejuk. Cuma, “Kalau badan dah menggigil tu, tau rr... Darah merah tak cukup!” Itu yang Kak Imah selalu cakap.


“Arash pi la kerja. Satgi tengah hari Naz okey rr.” Nazliyana menolak lutut Afiq yang sedang duduk di sisi katil menghadap dirinya. “Naz tak sihat, takkan abang nak tinggal macam tu ja? Mana boleh.” Afiq menjawab soalannya sendiri.


“Tapi Arash tau kan, tengah hari nanti Naz akan okey balik. Tak payah la risau sangat. Please... Pi la kerja. Arash kan banyak kerja. I’ll be fine.” Sakitnya!!! Aku nak tidur ja sekarang ni! Please, leave me alone. Nazliyana memicit pelipisnya kuat. Dapat dirasakan urat di pelipisnya itu mengembang teruk.


“No. Kejap lagi abang telefon office, cakap abang tak masuk hari ni. Naz tidur erk...” Afiq menarik pula selimut di pinggang Nazliyana, hendak dinaikkan ke paras dada isterinya itu. Belum sempat Afiq selesai berbuat sedemikian, Nazliyana menepis tangan Afiq berserta dengusan kecil.


“Pi ja keja. Naz okey. Naz pening ja. Tak kan pengsan lah. Just go...” Nazliyana meminta. Aku tak nak disebabkan aku, kerja-kerja Arash terganggu. Nanti orang cakap bukan-bukan. Ni dah kali kelima aku pening kepala dalam bulan ni. Tapi, rasanya hari ni dia memang dah tak mampu jejak sekolah.


“Shusss... Sakit, kan? So... Tidur...” Tangan Afiq mencapai lalu menarik semula selimut Nazliyana ke atas. Kali ini, Nazliyana tidak membantah. Dah sakit sangat ni. Macam nak pecah kepala! Tangan masih memicit kepala, kuat.


Afiq bertukar posisi dengan duduk bersila dengan satu kaki diangkat. Siku kirinya ditongkat ke lutut, manakala tangannya memegang kepalanya. Mengusap rambutnya sendiri. Tangan kanannya pula dibawa ke bawah, menggenggam erat jemari Nazliyana. Nazliyana kelihatan tidak membantah perlakuan Afiq.


“Arash...”
“Yes?”
“Sing me a lullaby, please.”
“Hurm?” Ait? Tak ke pelik permintaan dia ni?
“Please... Selamat Tinggal Bintang, Encik Mimpi.”


Tanpa sebarang bantahan, Afiq hanya menurut. Dia berdeham terlebih dahulu.


Ku fahami kau tak inginku melangkah pergi
Namun ku harap dikau kan mengerti
Tak semua berakhir disini


Afiq melonggarkan tali leher yang telah sedia diikat di leher baju kemejanya menggunakan tangan kiri, lalu tie itu ditarik keluar. Tangan kanannya masih setia menggenggam tangan sejuk Nazliyana.

Ku sadari kitakan selalu saling merindui
Namun janganlah hendak ditangisi
Kerna wajahmu terpahat dihati


Afiq menyanyikan lagu Selamat Tinggal Bintang, dari Encik Mimpi. Encik Mimpi? Nazliyana yang kenalkan kepada Afiq. Excited sungguh Nazliyana men-download semua lagu Encik Mimpi dekat You-Tube. Peminat tegar kot?

Mampukah kuhentikan detik dan waktu
Biar semua ini tak berlaku
Bukan inginku
Tak ku menduga kau terluka


Suara Afiq yang serak di pagi hari itu beransur-ansur hilang dari pendengaran Nazliyana. Secara rasminya, Arash ialah Nazliyana’s ‘Inche Mimpi’. He DO drag me to a sweet dream.



KISAH 14


“Kenapa aku rasa kau sangat berahsia pasal suami kau?” Iqa menyoal.

“Aku curious sangat nak tahu.” Iqa meminta pula. Serius, memang selalu dia dengar perempuan kahwin lepas SPM, tapi tak sangka benda tu jadi dekat kawan sendiri.


Jalan-jalan dekat mall. Kedai apa lagi hendak dituju kalau bukan Popular!


“Naz...”
“Apa?”
“Kenalkan aku dekat husband kau.”
“Dia busy la.”


“Tunjuk dekat aku gambar kahwin kau. Jangan cakap kau tak simpan gambar kahwin kau!”

Freak's Story Scene 18 Part(ii)

Posted by Nina Zizan at 10/24/2013 01:11:00 am
Reactions: 
0 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

 

“Kucai, lagi sekali. Untuk aku.” Freak menambah. Secepat kilat jugak luku Kucai dah menyapa kepala Goku.

Hehee… Aku ada pembela keadilan. “Padan muka! Mucho thanks Kucai…” Freak senyum puas. Huh! Padan muka ekau. Jangan babitkan nama aku, boleh tak? Tau lah aku ni popular. Jangan rr asyik sebut nama aku. Kahkah. Again, aku lompat masuk locker, lock sendiri.

“Eleyh…” Goku yang sedang menggosok kepala merengus. “Dia mengadu dekat abang dia pulak.” Sepantas kilat Goku terus bangun lari setelah kata-kata tersebut dizahirkan. Kucai dan Freak sama-sama membulatkan mata. Nak kena budak ni!!!

Bie, Princess dengan Voldemort dah gelak tengok Goku yang lari lintang pukang, Freak dengan Kucai pulak dah macam nak keluarkan api.

*******

“Malam ni tak ada aktiviti. Rehat. Penat lagi kan? Ready for tomorrow. Esok ada aktiviti kemasyarakatan. Assalamualaikum dan selamat malam semua.” Cikgu Azim minta diri. Salam berbalas dari semua. Dia bergerak menuju bulatan untuk para fasi dan guru. Bincang tentang program untuk esok lah kot.


SCENE 18 PART(ii)


“Goku…” Freak keluar suara manja perempuan kabaret. Ngee. Geli jugak telinga sendiri yang mendengar. Freak senyum sendiri. Aku tak berbakat jadi perempuan cabaret lah. “Knowing. Jap, aku pergi ambik.” Goku dah bangun dari tempat kumpulan diorang. Kucai dan Voldemort pulak dah mula bukak langkah. Bebudak yang tadi duduk ikut group masing-masing mula berpisah menuju side yang dikhaskan untuk lelaki dan perempuan lalu membentuk bulatan besar.

Kucai, Voldemort dan beberapa orang budak lelaki lain sedang mencuba menyalakan unggun api dengan cara tradisional di tengah-tengah bulatan itu. And… And… Dah berjaya! Congrate! Yang lain dah bersorak. Bebudak yang tolong nyalakan unggun api dapat extra position. Boleh duduk dekat tepi unggun api. Goku sampai dengan membawa gitar mini kumpulan mereka… Look… Beli jugak gitar tu, cause boss cakap dia boleh tolong dapatkan harga yang rendah daripada kawan dia. So? Kita cenyum J

“Siapa nak buat permintaan lagu? Boleh datang ke depan dan buat ucapan. Kami akan play lagu tu untuk kau orang. Cepat-cepat-cepat…” Goku dah macam orang menjual dekat pasar. Ada bakat. Hakhak…

Seorang budak perempuan bangun. Dia menapak ke tengah-tengah bulatan besar itu dan menghampiri Goku yang memegang gitar. “Nak tujukan lagu ni untuk member…” Kata-katanya dipotong oleh Goku. “Kejap!!! Aku tak reti main gitar. Aku tolong ambil je. Hehe… buat permintaan dekat, dia!” Goku bagi gitar dekat Kucai. Kucai dah kerut dahi. Apasal aku pulak ni? Kang aku cepuk kau dengan gitar ni depan bebudak semua, baru tau!

“Apasal?” Kucai menyoal perlahan, tapi memang boleh perasan nada tak puas hati dia. “Kau kan pandai main gitar. Kau main lah. Kalau aku yang main, sah jadi rojak. Bye…” Goku berlari ke arah peserta lelaki yang lain. Dia menyempit di bulatan itu. Sebab memang tak ada ruang kosong yang ditinggalkan untuknya. Well, siapa la yang yang jaga tempat dia kalau Kucai dengan Goku tadi sibuk nak nyalakan unggun api. Cop! Asal aku rasa macam ‘Malam Unggun Api’ macam dalam cerita Camp Rock je sekarang ni?

Kucai geleng kepala tahan marah. “Goku!” Kucai bangun dari duduknya dan menjerit, geram! Kucai lepas nafas berat. Yang lain dah terdiam dengan jerkahan Kucai tersebut. Boleh pulak Goku buat muka macam takde apa yang jadi?

“Siapa boleh main gitar?” Kucai menyoal. Dia menjulang gitar itu separas dadanya. Tapi tak ada seorang pun yang volunteer nak main. Malu tapi mahulah tu! Terdengar sok-sek-sok-sek sana sini.

Budak perempuan yang nak buat permintaan tadi dah balik dekat tempat duduk dia. Freak dah rasa ntahpapantah dah ni. Dia bangun dan menghampiri Kucai. Keadaan yang kecoh tadi dah jadi sunyi balik.

“Kucai… Please… Semua dah penat. Kami nak relaks. Please…” Freak dah macam merayu.

Kucai dah rasa berbelah bahagi. Jangan kau merayu dekat aku dengan mata menagih simpati kau! Nanti aku kena pukau dek panahan mata kesian kau tu! “Bukan tu masalahnya. Kalau aku main gitar, siapa yang nak nyanyi?” Kucai menyoal perlahan. Aku dah lah ada masalah dengan bab-bab menyumbangkan suara aku yang sedia sumbang ni.

Freak tersenyum sesaat. Ceyh! Itu je masalahnya? Small matter. “Kami semua nyanyi lah. Kucai tolong main gitar plus tolong masuk untuk first lyric. Nanti kami yang lain akan back-up. See, sikit punya ramai kita orang ni. Please erk…?” Freak dah wink-wink mata. Cuba kembalikan Kucai ke mood stabil. Kucai gelak.

“Stop it!” Kucai masih gelak. Aku lawak tengok kau tetiba jadi macam budak kecil ni! Freak turut sama gelak. Alright. Settle. “Okey… Main tau…” Freak pusing badan menghadap girls.

“Everybody… Kucai akan main gitar.” Yang lain bersorak. Freak menghadap boys pulak. “Tapi kita semua kena nyanyi sekali, okey?” Ternyata semua orang suka dengan idea tu. Kawasan tepi pantai itu sekali lagi gamat.

Tapi, main lagu permintraan Freak dulu… Intro See You Di IPT nyanyian kumpulan UNIC berlagu. Mata Kucai tak lepas dari muka Freak. Mata Kucai dah hantar isyarat, “Dah nak masuk ni…” And, lagu tu pun bermula…


Santun pekerti mu
Dan lembut tutur katamu
Menarik minatku
Untukku mendekatimu...


Semua yang tahu lirik lagu tu turut sama menyanyi. Sweet. By the way, lirik lagu ni... Hurmmm... Aku yang tak berapa nak santun ni, cemana erk? Agak-agak ada orang suka tak? Siapa lah yang nak tertarik dengan aku yang sentiasa lain dari yang lain. Nak tau macam mana aku punya kelainan tu, bayangkanlah sampaikan semua orang dekat kem ni panggil aku ‘Freak’, tak cukup lagi ke nak buktikan yang aku ni, freak? So, ada ke tak orang yang suka aku? Uhuk! Tak kisah pun! Janji aku ada kawan masa senang dan masa susah aku, tu pun dah cukup! Kan? Muzik mula rancak, semua yang lain dah start tersenyum lebar.


Sepucuk surat ku tulis
Menyatakan harapan
Walau pun ku kebimbangan
Kau berbeza pandangan
Namun ku tetap
Menanti jawapan...


Wallah! Tulis surat erk? Puppy love. Ada orang cakap, kalau tak bercinta zaman belajar, kurang sweet… Yeke? Tak terasa pun? Tak terasa pun ‘kekurangan’ yang diorang selalu sebut? Here we go babe! Chorus!


Alangkah riangnya di hatiku
Luahan yang satu
Mendapat perhatian
Ku terima balasan darimu
Kau juga menyimpan perasaan...

Warkahmu memberi kepastian
Hanya kejayaan
Menentu pertemuan
Setiap kali di akhir katamu
Kau selalu tulis
See You di IPT...


Wah! Seandainya aku ni watak yang dimaksudkan dalam lagu tu, agak-agak macam mana erk? Wakakaa… Seandainya! Aku cuma cakap, seandainya, okey?! Tapi aku tak terasa pun aku akan jadi macam ni. Melainkan kalau ada orang yang boleh tukarkan aku upside-down-in-out hanya dalam sekelip mata! Gitar solo berlagu. Kucai yang bersama-sama bebudak di tengah-tengah bulatan yang tolong sama nyalakan unggun api, tersenyum lebar.


Guru selalu mengingatkan
Kita dilarang berkasihan
Ketika masih
Di alam persekolahan...

Bagi semangat keazaman
Menuju cita dan impian
Biar terpaksa
Sia kan hubungan...


Aku paling suka rangkap ni rr! Kalau aku nyanyi dekat rumah, sah Ida; adik aku tu yang akan jadi mangsa nyanyian aku. Dia tu lagi kecik dari aku tapi, pakwe dia dah berlambak mengalahkan aku yang tak pernah bercinta ni. Dekat tengah-tengah bulatan, salah seorang dari budak yang tolong nyalakan unggun api bangun. Dia kembali dengan membawa satu besen besar. Hahaa… Budak tadi mengetuk besennya, konon-konon drum, dan…


Alangkah riangnya di hatiku
Luahan yang satu
Mendapat perhatian
Ku terima balasan darimu
Kau juga menyimpan perasaan...

Warkahmu memberi kepastian
Hanya kejayaan
Menentu pertemuan
Setiap kali di akhir katamu
Kau selalu tulis
See You di IPT...


Guru selalu mengingatkan
Kita dilarang berkasihan
Ketika masih
Di alam persekolahan...
Bagi semangat kesungguhan
Menimba ilmu pengajaran
Tinggal warkahmu
Menjadi kenangan...


Agak-agak zaman sekarang ada tak lagi bebudak yang berutus surat erk? Sekarang kan, zaman dah berubah. Dunia dah canggih. Teknologi bersepah-sepah di sini sana. Budak umur tujuh tahun pun dah ada yang guna Blackberry. Perkembangan yang baik tetapi kalau keterlaluan, benda yang baik akan berubah menjadi sebaliknya, kan?

Betapa syukurnya di hatiku
Segala impian
Menjadi kenyataan
Terpancarlah cahaya gemilang
Kini kejayaan di genggaman...
Andainya kembali bertemu
Akan ku menuntut
Kata-kata dan janji
Kerna diriku masih mengingati
Kau selalu tulis
See You di IPT...


Akan ku tuntut kata-kata dan janji? Sweet kan? Sebab tu aku minat lagu ni… Nak kata aku ni jiwang, nope! Tapi, kalau nak kata aku ni tak jiwang, macam mana erk aku boleh minat lagu macam ni? Argh! Lupakan ja lah. Gitar dah mula plucking untuk closure. Kucai turut sama menyanyi. Macam mana aku tahu dia pun nyanyi? Dah bibir dia bergerak seiring dengan lirik lagu tu, sah dia pun menyanyi jugak! Mata Kucai bertemu dengan anak mata Freak. Mata Kucai tersenyum dengan bibirnya bergerak melagukan lirik lagu tersebut.


Kau selalu tulis
See You di IPT...


Freak turut menghadiahkan segaris senyuman. See you to Kucai, InsyaAllah…

Tepukan dan sorakan gemuruh diberi oleh para peserta.

“Lagu saya pulak!!!”





SCENE 19

“Mak aih…! Ni air terjun ke flowing dustbin?” Kucai tepuk dahi. Punyalah kotor! Semak, semak...

“For sure ini adalah air terjun yang dah kena sumpah jadi flowing dustbin..” Freak menjawab ala-ala confident dengan senyuman nakal. Syok gila dapat pekena budak ni! “Freak. Get rid of your sengih yang macam kerang busuk tu.” Kucai dah macam nak meletup. Minah ni sehari tak sakat orang, tak sah. Tunggu, nanti aku sakat kau cukup-cukup!

Saturday, 12 October 2013

THAT..... END TODAY~

Posted by Nina Zizan at 10/12/2013 08:32:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

Heyya...
Right~
Semester pertama Diploma Teknologi Makmal Perubatan...
End, exactly, today...

Kelmarin 11/10/2013 ialah paper terakhir kitorang, paper ANP, Anatomy and Physiology...
And yes, baru hari nii saya tau yang BAHAWASANYA kelmarin jugak adalah tarikh sir ANP kitorang, Sir Sulaiman bertunang...?
Hee~ Tahniah... >_<
Semoga berkekalan setia hujung nyawa, ameen~

Hmm...
Enam minggu...
Cuti sem yang dimulai hari nii, akan berlangsung selama 6 minggu..
My bro said, "That is a long time to go~"
And my heart say, "Aishhh~~~ Sat gilaa! Layan Running Man pon xdan habeh!"

U know Kang Gary?
Hmm...
ALL OF THE SUDDEN, dan secara tiba-tibanya...
SAYA TERJATUH HATI PADANYA~

=P



Reason?
Hahaa.......
And The Reason is YOU~!
^_^



Friday, 11 October 2013

tau maksud R.E.S.T ???

Posted by Nina Zizan at 10/11/2013 01:22:00 am
Reactions: 
0 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

R.E.S.T

RELAX and ESCAPE from STRESS and TENSION


 jyeah~
itulah yang sedang saya lakukan..

u know what?
setelah lama tinggalkan blog...
sebab memang tak dak masa, and SERIUSLY xdak benda pon nak tulis dalam sini, serta CONFESSIONALLY-NO-LIEly tak dak langsung mood nak menaip...
Secara tiba-tiba a.k.a suddenly, saya menjengah blog nii..
Meringankan phalanges2 saya untuk melarikan dirinya di atas papan kekunci ini...
Mengupdate...

Sebab?
Seriusly, ini rasanya first time mengupdate blog disebabkan TENSION yang terlampau...
Ingatkan harituu paper CSI 101, Medical Lab tuu lah yang paling susah dah mencabar minda..

NO!!!!!!!!!!!!!!!

I'M DEFINATELY WRONG!!!!!!!!

Besok, *yes, hari ni yee kalau berdasarkan tarikh*..
Akan ada paper Anatomy and Physiology (ANP 105)...

Kawan2 saya semua pun agak laa serabot...

 YES, I KNOW IT'S HURTING THEM....
BUT, NOW, IT'S KILLING ME~!

SAMAN ANATOMY!!!
CUBAAN MEMBUNUH NII!!!
AKTA KANUN PENYIKSAAN BERAPABERAPAENTAH~!

AYTE2...
Done here...
Just nak kongsi tension jaa..
Sharing is Caring ayte?
Assalamualaikum...
 Greets~
>_<


SMILE yee~ :( :)
 
 

StreetsOf93Story Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez