Nuffnang Leaderboard

Saturday, 10 May 2014

Cuti Sem 2- Part 4 *result sem 2*

Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

Heyya~! So, result sem 2 dah keluar... >_<
Dan yang pastinya jugak, aku tak sure sangat pon tarikh betul result tuu keluar...
Kalau tengok dekat slip, 8/5 dah valid result nii...?
Tapi, macam baru keluar kelmarin--> 9/5 jaa si result2 sekalian...
Hmmm...... Entah?
*korang nampak tak betapa aku abaikan hal2 UiTM sepanjang berada di rumah?

So, result? Macam mana?
What can i say is, Alhamdulillah....

Still tak mampu dapat apa yang every student wish, which is 'Dean List'... *owhh, sangat jauh panggang dari api untuk aku- yang suka berfoya-foya dengan study untuk mendapatkan itu~!

TAPI~!!! Weyh~! Lulus semua subject, itu yang crucial-nya, faham??!!! Yang penting, xdak repeat paper.... And still 3 n above... ^_^ *senpai saye mesti kechewa untuk kali kedua, kohainya xdapat dekan lagi.. Hahaa... Sorry senpai~!

Hmm... Done here~

RESULT DAH KELUAR
--> TUNGGU STUDENT PORTAL OPEN
-->  DAFTAR COURSE
--> KEMAS BEG
--> CUTI BERAKHIR
--> 3RD SEM MELTECH WILL BEGIN
STUDY LAGI~!!!!!!!!!!!


Oh my~
*pengsan

No comments: