Tuesday, 13 May 2014

Jom Promote~! ^_^

Posted by Nina Zizan at 5/13/2014 10:26:00 pm
Reactions: 
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)


Jyeah3x~!
*senyum dulu, heeeeeeeee ^_^

Orait...
Seperti yang korang tahu*sesapa jalah~!*, saya-Nina, adalah seorang blogger...
Ngeheeheee...

So, saya pon lebih kurang macam selalu laa jugak lepak2 dekat blog...
Sama ada blog sendiri atau pun blogwalking di alam maya inii...

Dan disebabkan hobi saya yang satu ini, saya telah men-drag dua orang manusia dalam rumah saya untuk turut sama men-join-kan diri mereka, dan menghabiskan masa mereka, serta membuatkan saya kurang masa dengan laptop, sebab, MEMANG YAA LAA DEPA BUKAK BLOG NII GUNA LAPTOP AKU~!!!!!

Tapi, xpaa... Disebabkan aku dok tgh layan cita korea dalam hard disk dekat tv sekarang nii, aku cuba abaikan fakta diatas....

So, eherm2...
Untuk merealisasikan impian mereka, iaitu, --> GILA POPULAR >_<
jomlah korang lawat2 blog diorang berdua nii....



BLOG AZLINDA






BLOG IDA


















Korang2 boleyh laaa klik link sebelah gambar tuu utk pay visit to their very own site of blogspot...
Thank u.. Have fun~!

0 Berbicara on "Jom Promote~! ^_^"

 

StreetsOf93Story Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez