Saturday, 20 September 2014

Final Exam- Start!

Posted by Nina Zizan at 9/20/2014 10:29:00 am
Reactions: 
0 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

Goodday tuu, x dak laa good sangat, actually....
Hari ni, 20/9/2014, hari Sabtu, pukul 2.30-4.30 sekejap sahaja lagi, akan bermulanya perang minda aku, dengan pen pensil dan kertas....

weeyhh~! Final exam dah sampai!
Macam ___ pon ada...
Sangat blank...
Perasaan malas nak study, seriusly dah bertingkat2 macam Kolej Kristal B 10tingkat nii jugak...
Kalau boleh nak bayangkan, ketinggian kemalasan tuu dah nak mencecah awan dan langit...
"Lihat awan di sana, bergerak mengikutiku, pasti, dia pun tahu..." tetiba rasa nak nyanyi >_<

Nampak?
Dan di awal2 nak exam nii la jugak aku nak mengalami mental breakdown- tak tau laa apa yang nak jadi dengan si hitam aku tuu.... ;'( si hitam, my harddisk.... jangan cakap kena format, sebab aku kumpul movie2 tuu dari aku pra-diploma lagi.... ;( macam nak breakdown lagi sekali....

Ayte2, wish me luck...
4 my coming paper today, HBU 134...
Gotta go...
Salam....
 

StreetsOf93Story Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez