Nuffnang Leaderboard

Thursday, 2 October 2014

7x Gambar- Photoshoot After Kenduri

Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

Hmm....
Aku, Nina...
Dan aku, secara tiba-tiba nak buat satu column entry, yg btajuk "7x Gambar'...
Dan aku sebutnya sebagai, Tujuh Keping Gambar...

Tanpa merapu, here we go~


*ACTUALLY, GAMBO NII AMBEK TIME KENDURI.. 
THIS IS ECHA GEMOK.

Akan bermulanya photoshoot kami sebentar nanti...
Actually lagi, hampir setiap kali nikon dengan aku, kitorang mesti p photoshoot.
Dekat tempat yang sama jaa hampir setiap kali..
Sebab lokasi tuu tak ramai orang lalu lalang.
So, sangat privasi...
Lighting pon ok jaa, kalau kitorang pergi time yang betul.


ini kembar tak sama genetic. Zunnurin Syamimi  n Azlinda...


okey, memandangkan aku photographer, maka lihatlah.. itu tangan saya...


Kenalkan, yang paling tinggi berselendang shawling2, itu Zunnurain Syara.


this is Geng Kecik... Tahukah anda2 mengenai kisah mereka? Dari kiri, Faema, Amer, Nurin dan Syaz


diorang pun nak jugak gambar tangan buat bentuk star >_<

this is what i called, 'the beauty of candid'

No comments: