Wednesday, 23 May 2018

Announcement May 23rd, 2018

My blog SUPPOSEDLY undergoing theme changes. BUT, my laptop unfortunately, was broken (bad weather, lightning and thunder). (Tetiba perasan, kenapa saya menulis dalam Bahasa English?)




👉👈 Assalamualaikum...

Nina nak buat sedikit pengumuman...

Blog Nina sepatutnya dibawah urusan perubahan tema blog. Tapi, malangnya, laptop Nina rosak. Beberapa hari lepas, ada kilat dan petir. Sebenarnya, Nina tak on pun laptop... Tapi, charger laptop tuu connected dekat laptop. Habis je kilat petir tuu, Nina ambil lah semula laptop, nak uruskan perubahan tema blog ni. Tengok-tengok, dah tak boleh on. 😭😢😭


Jadi, disebabkan widget blog ni berserabut ada di merata-rata, Nina pun delete habis semua widgets tuu. Nina ada juga cuba edit layout blog guna phone, tapi tak boleh. Widgets tuu semua tak boleh digerakkan, ubah kedudukan. Kalau sesiapa tahu cara/browser apa yang boleh ubah semula layout blog, tolong recommend dekat Nina. 😢


Nina sebenarnya tengah mencuba untuk delete 'Blog Post' yang ada dekat sidebar blog ni. (See sebelah kanan ni ada double post).... Ianya sangat-sangat mengganggu. 😭


Jadi, blog ini akan ada dalam keadaan yang 'messy' a.k.a semak buat beberapa ketika. Nanti Nina cuba lah pinjam laptop abang ke sekejap, untuk edit semula blog.


Sorry buat visitors. 😢


Assalamualaikum...

Have a good day...