Monday, 30 January 2012

Kereta Auto, Kereta Manual... Mana best?

Posted by Nina Zizan at 1/30/2012 02:30:00 pm
Reactions: 
eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...



Kereta Auto...
-->senang...(xdak kelas)
-->senang rr!
--> setau aku, tu jalah kelebihan kereta auto,
sebab dia senang... =)










  

Kereta Manual...
-->macam power ja.. tiap kali tukaq gear, nampak macam kalut... =D
-->senang cakap, keta manual aku suka, sebab time tukaq gear dia tu, nampak macho...
-->tapi, negatifnya manual ni, sebab aku tak reti class..(spoil!)






 kalau conclusion, ikot otak aku rr ann, manual lagi best...
sebab kalau ikut yang aku cakap tadi, manual best sebab masa tukaq2 gear tu, nampak macho.
tapi, aku tak reti pulak automotif yang ber-class2 ni... spoil lagi!!!

=S *muka confius... bila aku nak belajaq drive+ride kenderaan berkelas ni?




p/s!!!
ni p/s yang best punya!!!

OMG! Alhamdulillah!!! =D *senyum D yang paling D nii...
Pakwe aku dah hidop balek rr!!! =))
ni rr pakwe aku!!!  -->>>
inche biru ni dah hidop balek tau???
aku rasa lepas ni memang lagi gila jamming rr jawabnya! =D
nak join? hehhh... dalam mimpi. =P



 orait... tu jalah... =D
Assalam, bubbubbye... =]

Thursday, 26 January 2012

It is such a long time... =)

Posted by Nina Zizan at 1/26/2012 09:24:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...

hey! dah macam berkurun x lepak sini.. =)
new update..
Hee.. BMST tetap xde progress..
Pasal Geng Kecik, ada progress..
Coz aku slalu kena push dengan Geng Kecik, "Tolong sambung cerita tuu..."

Then, 22Jan aritu, g tidur umah abg, Sedim.
Beli novel baru auw haritu.
'Sayangku Casper'. Cerita tu best!
Berlatarbelakangkan Paris. Awesome! =D

Hee...
23Jan, belajar bawak keta dengan Zarif.

Huehuehueee...
Bersemangat ja dia nak ajaq aku bawak keta.
Well, kalau aku tak reti bawak keta, camna kami nak ambek lesen sesama ann??
Huh! Ada ka patut, dia dengan Fahmi buat agenda nak ambek lesen sesama, tapi tak mau ajak aku?!
Then, apa lagi?
Dua-dua kena pulas telinga rr.
Derhaka lagi dengan aku?!
=P

24Jan, kenduri dekat umah ayah sedara Kak Eton.
Petangnya kami pi Lata Sedim.
Then, balik umah.
Penat sungguh.
And aku apa lagi, pening rr!
=|
Tak faham sungguh aku.
Tak habez2 pening...

Hurmm... Nothing more...
Salam..
Bubbubbye... =D

Thursday, 12 January 2012

Wai Rai High School

Posted by Nina Zizan at 1/12/2012 04:00:00 pm
Reactions: 
6 Berbicara
eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...

Tahu apa kebendanya tajuk tu?
Rasanya ramai yang tahu.
Sebab? Sebab, masa cerita ni ditayangkan,
semua orang asyik sembang pasal cerita ni.
Cerita ni tayang dekat TV2 kot kalau xsilap.

Part yang paling aku best dalam cerita ni,
masa depa pi pantai...
Yang tetiba kena tangkap dengan puak gila tu.
Hentahpapabetol puak tu ann?!

Then, apa yang best pasal cita ni...?
Hero+heroin dia hensem+lawa!
Huehuehueee...
Cerita dia pon gaya humour ja.
Best! Sangat2! =]
Cuba sebut nama Ryu WaiRaiHighSchool, sapa yang tak tau?
=D
Mezti 9/10 orang tau.




 Then, habis je cerita Wai Rai, ada sambungan Freshy High School.
Cerita dia ada tayang dekat Astro.
Aku xtengok rr, coz umah aku xdak Astro.
Tapi, aku Google tadi sinopsis dia, last sekali,
Ryu mati ann?
Sebab kanser otak.
Seb bek aku xtengok cita tu ann.
Kalau x, mesti aku nangeh. =P



 Well, aku xtengok cita ni.
So, no komen.

Tapi, aku tgk WRHS.
Aku suka lagu OST dia.
Ada dua lagu ann.
Satu yang Opening song.
Lagi satu yang macam love song uwh.

Lagu ni rr maksud aku... Nak tau, play vid erk...


 Ni lirik lagu Wai Rai High School..
p/s; pandai2lah korang nyanyi erk.
susaa bonar den nak nyanyi pon.
=D enjoy!

WAI RAI lyric
Wai Rai (Aon, Ryu, Nathalie)

Cha cheb bpai dep shup ma
Bpai di chai dong ka, cheb bpai dep shup ma
Long ri men ho me chiraw ken riryu kenpai
Shi wit rohit em-hai pen det nai
Wai ro wai rai
**

Chang-ke naey so daimidi (O..yeah)
Blau re-raw cheng-tumiddi (tru pu shai 2x)
Wa bukrew wode tumppi (yeah 2x)
Riew rong wai rai (2x)

Wa prau ten sa ten son (trieah! Yestedo!)
Wai ko prou ni fanni fai (glotemai 2x)
Wai kem ngoring ru chup yau (yitru 2x)
Ring ru chup kua raw
Ryu ro chup klo kua
(go..go..go..go..go)

Cha cheb bpai dep shup ma
Bpai di chai dong ka, cheb bpai dep shup ma
Long ri men ho me chiraw ken riryu kenpai
Shi wit rohit em-hai pen det nai
Wai ro wai rai
***

Chang-ke naey so daimidi (O..yeah)
Blau re-raw cheng-tumiddi (tru pu shai 2x)
Wa bukrew wode tumppi (yeah 2x)
Riew rong wai rai (2x)

Wa prau ten sa ten son (trieah! Yestedo!)
Wai ko prou ni fanni fai (glotemai 2x)
Wai kem ngoring ru chup yau (yitru 2x)
Ring ru chup kua raw
Rong ro chup klo kua
(go..go..go..go..go)

Cha cheb bpai dep shup ma
Bpai di chai dong ka, cheb bpai dep shup ma
Long ri men ho me chiraw ken riryu kenpai
Shi wit rohit em-hai pen det nai
Wai ro wai rai
***

Cha cheb bpai dep shup ma
Bpai di chai dong ka, cheb bpai dep shup ma
Long ri men ho me chiraw ken riryu kenpai
Shi wit rohit em-hai pen det nai
Wai ro wai rai

(go..go..go..go..go)

Long ri men ho me chiraw ken riryu kenpai
Shi wit rohit em-hai pen det nai
Wai ro wai rai

Sinopsis cerita WRHS nii lebih kurang macam nii laa....

Cerita nii tentang budak2 sekolah- sekolah menengah rr senang cerita..
And cerita nii difokuskan kepada pelajar kelas hujung- kelas nakal..
Seriusly, depa nii memang NAKAL gilaa... Prank cekgu2 tuu memang benda biasa rr...
And memang banyak jaa yang aku gelak bila depa 'laksanakan' plan hitam depa...

Depa nii macam geng laa jugak...
Aon, heroin cerita nii... Dia nii macam taiko rr dalam kelas/sekolah tuu...
Gangster~! Muka ja comel, muka jaa cantik... ~_~ hahaa

Then, tetiba jaa...
Ada sorang budak laki, baru pindah sekolah tuu..
Dan di-skrip-kan*nii bukan takdir, nii ada dalam skrip =P* budak laki nii dimasukkan dalam kelas yang 'happening-gila-gila' tuu..
Tapi, masalahnya... Dia bukan masuk and enjoy kelas happening tuu...
Sebaliknya, budak laki nii sangat pendiam...~! SANGAT ok!!!
Pendiam, sangat pendiam- maksudnya dia nii memang xberkawan dengan orang laa kan... Dah macam mamat forever alone! Nama dia, Ryu*hensem gila! Dengan gigi budak hensem dia lagi, memang mencairkan* Hailaaa2... =_=
 Selain sifat dingin+bajet dia tuu, dia nii jugak SANGAT tak suka dengan group Aon..
Entah kenapa? Maybe bagi dia, depa nii 'sangat kecoh', mungkin?
And jyeah, banyak jaa adegan si Ryu and Aon bergaduh, which is sooooooo suwwit~!!! Hahaaa...
*tengok orang gadoh pon, sweet erk?? =P

Kelas diorang nii... Aigoo =_= Even cekgu nak masok mengajaq pon sangatlah menakutkan...
Cekgu2 kalau boleh, memang nak avoid diri dari kelas nightmare nii!!!
Tapi... Akhirnya, ada sorang cekgu pempuan pindah masok sekolah depa...
And, diskripkan lagi, cekgu nii ditugaskan mengajar kelas happening nii...
Seriusly, cekgu ini SANGAT penyabar... And cool~ ;) Entah macam mana laa cekgu ni*Cekgu Yanee* ajar depa.. =_=

Then, entah macam mana entah si Ryu dengan Aon boleh berkawan? Tak silap aku, ada satu kejadian nii berlaku... And ada laa someone nii yang menolong lagi someone... Tak silap aku Ryu laa kot yang tolong Aon.. Then bila group Aon nii dok mengutuk Ryu tuu, Aon macam back-up2 Ryu.. Then diorang kawan...

Lepas dah baek, depa buat band... *aku xsure pon band ni dah dibentuk@tak sebelom si ryu tuu masuk.

Paztu, si Ryu dengan Aon macam mula ada perasaan terhadap diri masing2...
Tapi, depa tak luahkan pon perasaan depa...
And time nii, Nathalie pon macam suka dekat si Ryu...
*aku sangat risau kalau2 Nathalie cuba rampas Ryu dari Aon... Ngeheheee...
Tapi, depa kan geng... so, xdak laa tikam2 belakang nii.. ^_^

So, cita nii memang sweet rr..
Cita nii panjang laa jugak bagi aku yang kurang suka menonton drama...
*Tapi time tengok drama nii, aku still hantu drama tv

Aku ingat2 lupa rr ending cerita Wai Rai High School ni macam mana?
Tapi still, Ryu dengan Aon x couple... Which is men-sedih-kan aku time tuu...

!!!!!

Then WRHS nii sambung dengan Freshie...

Time nii geng Wai Rai sambung study dekat University...
And melalui sinopsis yang aku baca dekat internet nii*memandangkan aku tak tengok pon cita nii*, dia macam agak rr complicated tentang 'relationship' dalam cita kali nii...
Cerita cinta yang bersegisegisegi......
Ada ramai muka baru dalam cerita kali nii....
Tapi yang pastinya, ending cerita nii, Ryu mati.. =_=
So, im being grateful xtengok Freshie nii ^_^
*tapi still teringin nak tengok, sebab orang cakap lagi banyak plan mereng depa dalam Freshie nii
Credit: Blog Cik Wangi untuk sinopsis yang ditulis ^_^

Tuesday, 10 January 2012

Twilight Breaking Dawn Part 1(sinopsis panjang berjela)

Posted by Nina Zizan at 1/10/2012 05:44:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...



dah tengok ann gambar dekat atas?
Well, cerita Twilight adalah berkenaan gambaq dekat atas rr.
Bella pregnant, 'immortal baby' konon2nya. Baby girl.
Bella's dying. Then Edward buat transformation.

Aku actually tak pandai nak buat sinopsis.
Tapi, cerita dia lebih kurang macam ni rr.
~~~

Beginning of de story, korang akan tengok Edward kahwin dengan Bella. Pkahwinan tu diaturkan oleh Alice.
So, start hari tu, nama Bella, bukan Isabella Marie Swan, tapi dah tukaq Isabella Marie Cullen.
By de way, memang Bella marry Cullen, ann? =P

Then, diorang p honeymoon dekat Esme Island(satu pulau fiction yang dihadiahkan oleh Carlisle kepada Esme masa depa 2 kawen dulu.)

Then, start dari sini ada scene2 bahaya(maksud aku, scene yg kalo masok Mesia, akan bnyak kena cut.)
Edward rasa bsalah bila the next day tu dia tengok badan Bella lebam2.
Tapi, Bella cakap dia okey, n dia nak Edward sentuh dia lagi.
Edward make a vow yang dia xkan sentuh Bella selagi Bella tak bertukar jadi vampy.
Tapi, malangnya, Edward xmampu kawal desire, dia pon sentuh Bella.
Then, the next2day Bella muntah2.
Bella macam baru sedar yang dia dah lambat period for several days(aku tak sure berapa hari, lupa dah rr.)

Then, Bella cakap, "I think i'm pregnant."
Edward somehow dah panik.
Sebab setahu para vampy sekalian, pregnancy xmungkin brlaku.
Then, Edward pack barang depa, nak balik jumpak Carlisle.

Masa dok pack barang tu, orang tempatan dekat Pulau Esme tu mai.
Dia ni tolong kemas rumah depa sebelum2 ni.
Dia marah2 Edward cakap guna bahasa dia.
Sedap gak aku dengaq.
Spanish erk? Ka bukan?
Tapi, aku memang suka bahasa tu!
Well, xkenal, tapi, I've falling in love with this language. =D

Then, waktu pempuan asli(aku rasa dia tu kindof bomoh gak rr) tu marah2 Edward, dia cakap lebih kurang camni, "Apa yang kau dah buat dekat gadis kecil ni?"
Edward tanya, "Apa yang kamu tahu?"
Pempuan tu jawab, "Aku tahu yang kau tu demon(setan)!"
Then Edrawd tanya, apa yang dia boleh buat? Dia sayangkan Bella sangat2.
Then pempuan tu pi rr dekat Bella, pegang perut Bella, then dia cakap dalam bahasa dia rr, tapi maksudnya, "Mati..."

Then, Edward+Bella balik Forks. Jacob mai melawat Bella. Dia pun terkejut tengok perut Bella.
Dah macam mengandung banyak bulan aku tengok.
Jacob marah rr ngan Edward.
Paztu, para warewolf pon tau yang Bella mengandung anak vampy, newborn.
Warewolf semua nak bunuh Bella  xsilap aku...
Sebab. kalau Bella lahirkan baby tu, baby tu akan jadi ancaman besar kepada manusia.

Kalau ikutkan sejarah(dalam cerita Twilight rr), mengandungkan anak vampy ni sesuatu yang dilarang rr.
SANGAT-SANGAT DILARANG!!!
Sampaikan nanti Volturi pon akan mai dekat Cullen, untuk bunuh baby tu+Cullens.
Coz Volturi ingat yang baby tu immortal child. Bayi yang boleh hidup abadi.

Carlisle cakap dekat Edward, yang kandungan Bella ni akan jejaskan kesihatan Bella.
Baby's killing Bella from inside. Edward suruh gugurkan kandungan tu.
Bella xmau... Bella cakap dia macam ada somekind of deep bond with de unborn baby tu.
Pastu Edward mintak tolong dengan Jacob, tlg nasihatkan Bella.
Tapi, Bella still stand dengan pilihan dia, dia nak baby tu dilahirkan.

Then, Bella xboleh makan apa2 xsilap aku, sebab kandungan xmau terima makanan2 tu.
Means, Bella x dapat energy rr.
Last sekali, Bella minum darah.
Eyeww... Aku tengok, bibir Bella merah ja time dia minum darah tu...
Bella cakap, "Sedap." Aku dah macam nak tmuntah tgk.

Then, para warewolf dah tawaf area rumah Carlisle untuk buat serangan.
Tapi, Jacob, Seth dengan Liah protect the vampies dari warewolves tu.
Depa (Cullens+Jacob) buat plan perangkap warewolf.

Tau kan yang Edward marah Bella, coz xnak dgq cakap dia, "Gugurkan kandungan tu..."
Then, masa Edward pi bagi darah kot dekat Bella, masa tu rr dia pegang perut Bella.
Somehow Edward dengar fikiran anak dia.
Yes, dia dengar yang baby tu cakap baby suka suara mummy dia, baby tu suka ketenangan daddy dia.
Then, Edward tau yang baby tu actually sayangkan Bella. Baby tu mmg xdak intent nak bunuh Bella pon.
Start dari situ, Edward dah mula terima kandungan Bella.
Jacob tnampak Edward+Bella macam tengah happy ja dengan kandungan tu.
Jacob pun sigh rr.
Sian Jacob, ann???

Then, sampai masa tibanya waktu(dah macam cita HikayatMerongMahawangsa!), Bella nak bersalin.
Bella kindoff terjatuh, tulang dia macam dah terlalu reput(well, dalam imagination aku rr), sebab time Bella nak jatuh tu kan ada macam bunyi tulang patah.

Time tu jugaklah si DoCToR Carlisle dengan Esme takdak dekat umah.
Aku pon xtau depa pi mana??? Xsilap aku, depa dua orang dengan Emmett pi keluar untuk dapatkan bekalan darah coz Bella minum terlalu bnyak sampaikan stok dekat rumah diorang habiz.


Rosalie yang belah perut Bella.
Aku tengok Jasper lagi kuat dari Rosalie*maksudnya tahan diri dari darah Bella rr.
Lepas dah deliver, Bella tgk ank dia, sambil senyum.

Then, tiba2, Bella dah stop smiling.
Bella's dying lepas je dia tengok anak dia.
Edward panik lagi.
Rosalie ambik baby.
Edward push dada Bella, try buat bantuan oxygen.
Jacob dah frust, terus keluar dari bilik tu.

Dekat luaq, Liah dengan Seth tgk Jacob nangeh. Then depa tau rr Bella didn't make it. Means, xsurvive.



 Then, sampai satu part tu ann, Jacob macam dah nak bunuh anak Bella.
Tapi, tiba2 Jacob dapat future vision; pasal anak Bella time dia dah besaq nanti.
Jacob himself yang akan jadi protector baby tu. So, masa tu, Jake memang dah tak mampu nak bunuh baby tu rr.

No option, Edward gigit Bella untuk transform jadi vampy.
Aku paling suka part ending dia
Bella consious dgn mata merah, dahagakan darah..
Hahahaaa..
Then, masuk rr part 2.. =D
Maknanya, tunggu jalah... =P


Nama baby depa?
Renesmee Carlie Cullen.
Rahsia disebalik nama ini yang anda harus tahu. =P
Renesmee= Renee+Esme(emak Bella+emak Edward)
Carlie= Charlie+Carlisle(ayah Bella+ayah Edward)
Cullen? Well, nama family vampire tu rr.
Nama singkatan Renesmee? Nessie?
Nessie= singkatan dari Loch Ness Monster.
Nama singkatan ni mula2 Jacob yang panggil.
Nessie tu sebenaqnya bermaksud 'raksasa tasik' kindoff.
Kelebihan Nessie, dia boleh bagitahu orang pasal kenangan+memori dia dengan hanya melalui sentuhan. Maybe sebab Edward boleh baca fikiran orang, sebab tu Nessie boleh bagi orang baca fikiran dia.

 Disebabkan Jacob panggil anak Bella dengan nama Nessie(raksasa tasik), Bella marah Jacob and serang Jacob lepas dia dah turn into vampy nanty. Orang pertama yang Bella serang= Seth Clearwater. Adek Sam xsilap. Tapi, nanti memang semua orang akan panggil Renesmee dengan nick Nessie.

Pasal yang Volturi mai nak bunuh Cullens pulak, sebab depa ingat Renesmee ni immortal child.
Tapi, sebenaqnya Nessie bukan immortal child.
Dia ialah Dhampir. Dhampir? Maksudnya, hybrid...
Salah sorang dari parents ialah vampy, dah lagi sorang human.
Dhampir ni just half-breed, not vampy themselves.
Then, Volturi pon xjadi nak bunuh Cullen.

Nanti Nessie akan membesar sampai umuq dia 17, and akan stop ageing.
Know what?
Renesmee is Jacob's soulmate! Hahaa...
Nessie akan jadi awek Jake rr maksudnya!
Sweet tak? =P
Aku stil xdapat bayangkan kalau Jake panggil Edward, "Dad.."
Dah tu panggil Bella pulak, "Mom?"
Huehuehueee....
Tak ke pelik yang amat?=P


Taylor Swift- The Story of Us(newversion) Lyric

Posted by Nina Zizan at 1/10/2012 02:50:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
 eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...



"The Story Of Us"

I used to think one day we'd tell the story of us,
How we met and the sparks flew instantly,
And people would say,
"They're the lucky ones."

I used to know my place was a spot next to you,
Now I'm searching the room for an empty seat,
'Cause lately I don't even know what page you're on.

Oh, a simple complication,
Miscommunications lead to fall-out.
So many things that I wish you knew,
So many walls that I can't break through.

[Chorus:]
Now I'm standing alone in a crowded room and we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you like it's killing me, yeah?
I don't know what to say, since the twist of fate when it all broke down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now.

Next chapter.

How'd we end up this way?
See me nervously pulling at my clothes and trying to look busy,
And you're doing your best to avoid me.

I'm starting to think one day I'll tell the story of us,
How I was losing my mind when I saw you here,
But you held your pride like you should've held me.

Oh, I'm scared to see the ending,
Why are we pretending this is nothing?
I'd tell you I miss you but I don't know how,
I've never heard silence quite this loud.

[Chorus:]
Now I'm standing alone in a crowded room and we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you like it's killing me, yeah?
I don't know what to say, since the twist of fate when it all broke down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now.
***

This is looking like a contest,
Of who can act like they care less,
But I liked it better when you were on my side.

The battle's in your hands now,
But I would lay my armor down if you said you'd rather love than fight.
So many things that you wished I knew,
But the story of us might be ending soon.

[Chorus:]
Now I'm standing alone in a crowded room and we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you like it's killing me, yeah?
But I don't know what to say, since the twist of fate when it all broke down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now, now, now........
And we're not speaking,
And I'm dying to know is it killing you, like it's killing me, yeah?
I don't know what to say, since the twist of fate 'cause we're going down,
And the story of us looks a lot like a tragedy now.

The end.

Saturday, 7 January 2012

Nak Tahu Tak? Hehee... *gelak kejam

Posted by Nina Zizan at 1/07/2012 05:17:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...

nak tau x, yang aku tulis entry ni untuk suka2 ja... hahahaaa...
huehuehueee...
seriusly.. xdak apa...
xyah baca dah..
no info at all..
stop rr!

xnak stop..???

Alright.......

Kaho Naa Pyaar Hai...
=P

Friday, 6 January 2012

Bila Aku Paling Happy dalam Ber-Blog?

Posted by Nina Zizan at 1/06/2012 05:54:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...

Bila erk?
Time... Time aku dengan blog lama aku...
Ada sorang budak ni kan...
Dia suka mai baca blog aku,
lepas tu tinggalkan komen hentahpapantah...
Tapi, dia banyak suruh aku promote blog aku,
sebab kalau blog aku popular,
dia boleh tumpang popular...
Dia cakap dekat aku...
"If you get famous, I can use you to win some popularity for my blog. :D"

Tapi, aku cakap dekat dia, aku bukan gila popular macam hang... =P

Kenapa aku eppy?
Sebab setiap entry aku dia komen, komen merapu pulak tu.
Rasa macam hentahpapa betol dia tu! =P

Dan sekarang, dia dah tak baca blog aku..
Sebab?
Sebab dia cabar aku, then, aku buat..
Then, kami dah tak kawan dah..
Sadis betol..
Woi kau! Eppy new year..
Woit, citer HP dah habez season...
Aku dah kenai sapa Grinderwall*apantahnamadia,akutaktau,tapikenaijalah =P




Then pasal 3Death Hallows tu...
Kesian ko ann kena paksa ngan aku cerita novel HP yang ko baca...
Woit! Aku takdak cikgu bhasa inggeris xformal... =( *nijelahyangpalingakumenyesal!kalautakkoajarakufreejekan? =P Huehuehueee... *Gelak kejam!

Done ryte here...
Salam... =D

Wednesday, 4 January 2012

040112_2045

Posted by Nina Zizan at 1/04/2012 08:56:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
eherm-eherm-eherm... Assalamualaikum, and GreatG0odDay... Selamat Sejahtera Ke Atas Kamu Semua...

apeke tajok itu?
Tarikh dengan masa laa...
Dah xdak bajet nak tulis tajok len...
Sllu tulis diari, mzti benda tu yang dupdate dulu..
So, letak tajok tu jelah...

Okkey? Apa actually aku nak update? jap... Pikir dulu...
Jom aku update pasal 010112.
1Januari2012 laa...


Memey rr tarikh tahun baru...
Tapi, yang lebih penting ialah, itu tarikh burfday emak saya? *emak? ok what?

So, hari tu, K Ilah dengan K Na (n de family) balek kampung. Celebrating burfday.
K Ilah buat tomyam, K Na buat Dunkins Donut kindof...

Kami tak jamming, coz?
Coz guitarist kami tu kusyuk sunggoh tgk cerita Ombak Rindu...

Well, sebut pasal Ombak Rindu, aku nak tanya, cerita tu betolkah sedih dan menyeronokkan???

Hurmm... Bagi aku takdak lah sedih mana pon?
Aku rasa, aku tengok cerita 3Idiots lagi sedih laa...
Menyeronokkan? Aku boleh tengok cerita 3Idiots berkali2, tapi aku rasa tengok Ombak Rindu, sekali is enough...

Cerita ok, tapi atas sebab2 ttentu, cerita itu tidak mampu menduduki Carta Hati ku... Hee...

Aku rasa, sampai tu jalah...
Salam...
 

StreetsOf93Story Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez