Wednesday, 27 August 2014

Backstabbing? Trust?

Posted by Nina Zizan at 8/27/2014 01:35:00 am
Reactions: 
0 Berbicara
Actually, ini adalah luahan hati...

aku sangat tertanya tanya...

"Best sangat eyh backstabbing, tikam belakang ni? Apa rasa dia? Heaven sangat kaa?"

Dan masalah besaqnya, orang yg backstab tuu, selalunya orang yang sangat kita percaya, sangat kita sayang.. dan dalam hati, dalam otak, aku cuma mampu pikiaq, "Sampai hati hang tikam aku? Aku sayang hang macam adik sendiri kot?" Perlu hang cerita dekat orang laen pasai bukan2, benda pelek2 pasai aku dekat orang, orang2 ?  Seriously, sampainya hati hang...

untuk aku maafkan hang, jgn risau... even hang xmintak maaf pon, aku akan tetap maafkan hg... malaeh aku nak bebankan hati n otak aku utk pikiaq... cuma, untuk aku percaya hang macam sebelum2 nii, utk aku sayang hang balek macam hang laa the one n only budak kecik happy go lucky yang sangat murah dengan senyuman n mhappykan hari aku, seriously, tuu aku tak kan mampu buat... :'(

assalamualaikum, budak kecik...
Hope hang happy dengan hidop n benda2 yang hang dah  buat...

Sunday, 24 August 2014

Nuffnang

Posted by Nina Zizan at 8/24/2014 10:19:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

Heyya~!

Yup..
Directly dengan tajuk...



Nuffnang...
Senang faham Nuffnang nii macam satu syarikat yang menggaji pekerja-*para bloggers* yang letak ads/iklan diorang dekat blog kita...

Actually, aku dah banyak kali letak/buang Nuffnang dari blog aku...
Sebabnya macam tak bagi aku benefits apa2...

Then bila aku blogwalking tadi baru laa aku tau kenapa aku tak dapat benefit...

Actually, ads Nuffnang nii kena letak kesemua jenis(ada 3 jenis) dekat dalam blog.. Ada Leaderboard, Skyscraper n Large Rectangle.

Dulu aku just pilih 2/3 jaa ads Nuffnang tuu...
Thats why akaun Nuffnang aku xdak apa2 value...
=_= aigoo.....

Then, kelmarin aku macam terasa nak check Nuffnang setelah berhabuk lamanya aku tinggalkan akaun tuu...

Tetiba aku nampak akaun tuu ada value.. *kachingkaching~~~

Hahahaaa... Sebab tuu aku kembali meletakkan Nuffnang dalam blog aku...
Well, blog aku pon bukannya xdak visitor sangat...
Kira macam ok rr dari awai2 dulu yang memang hambar dari visitor...
Sekarang macam boleh laa nak hidup... Ngeheheee....

So...
Aku pon blogwalking lagi sekali, cari cara nak letak ads/iklan Nuffnang dalam blog aku balik...

Blog Amalina Lee...
--> Blog nii punya tutor simple n senang faham...

Blog Nukilan Kenit...
--> Aku try tutor dari Amalina Lee untuk Large Rectangle punya ads, tapi fail.... So, blog NK nii yang tolong aku add up LR ads dalam blog... Means, aku guna tutor NK utk ads LR...


Sunday, 10 August 2014

LDK... Latihan Dalam Kumpulan untuk Kemahiran Insaniah *our last module ^_^

Posted by Nina Zizan at 8/10/2014 09:28:00 pm
Reactions: 
0 Berbicara
Assalamualaikum... Hey! Goodday! =)

 First of all, kongsi cerita yang kinda happy sikit...
Pagi and petang tadi, life dipenuhi dengan program KI, iaitu, LDK...

Start dengan ceramah by Encik Hafiz, kaunselor UiTM Penang, Kampus Bertam...
Perhaps ceramah dewan sebelah kinda boring and mengantuk...
But we? We have a seriusly good lecture, and laugh ofcourse...
Life... Preparation 2 get married? >_<
Let skip that one...

Then masok kelas untuk LDK...
Kitorang punya fasi cool...
Xdak nak tension2 dalam kelas...

And, actually, buat LDK nii macam ok laa dari module2 sebelum nii...
Sebab kitorang siap boleh pilih budak2 kumpulan...
So, mmg pilih yang closest laa ann... ^_^

And benda yang PALING happy, ini adalah last module kitorang~!!
Senior kitorang masa next sem(sem 4), diorang terpaksa attend 3module dalam 1 sem, untuk sampai ke 'Module Finishing School'. Kitorang awal2 lagi dah habez LDK >_<
So, kitorang adalah batch first yang attend only 3 module... ^_^
no more LDK next sem....

Next sem(4th sem), no bel, no ctu, no ldk, and yang paling penting, no more kor~!!!!!

>_<
Benda paling sadis pulak, esok ada 2 direct exam...
Subjek? Subjek ChemPath, stand for Chemical Pathology...
And seriusly, that is our killing subject, most of us...
Ada Test, and Theory Practical Test.....~!!! >_<
Aku baca lecture semalam, sampai 3rd lecture teroz black out...
Kena sambung study...
=_=
GTG....

Assalamualaikum....



 

StreetsOf93Story Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez